Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Литвинецька громада» (код ЄДРПОУ: 35797363) був реорганізований і увійшов до складу Бобрицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Литвинецька сільська рада об'єднана територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Бобрицької громади

Оголошуємо он-лайн фотоконкурс "Молоде обличчя громади"

Дата: 14.06.2020 15:51
Кількість переглядів: 281

До Дня молоді  оголошуємо он-лайн фотоконкурс "Молоде обличчя громади".

Відділ освіти, культури, молоді та спорту  спільно з виконавчим комітетом сільської ради оголошує фотоконкурс до Дня Молоді  «Молоде обличчя громади», який триватиме  по 28 червня.

Умови:

1. До участі у Фотоконкурсі допускаються професійні фотографи та фотолюбителі. Від одного учасника приймається не більше 3-х робіт.

2. До конкурсу допускаються роботи всіх фотографічних жанрів (портрет, репортаж, стріт-фотографія та ін.), зроблені за останні три роки. Зміст фотографії повинен відповідати молодіжній тематиці. Фотографії повинні бути зроблені  на території громади.

3. Розміщуючи фото на своїй сторінці у мережі Фейсбук, зробіть підпис ( назву роботи, рік фотозйомки, прізвище, ім’я, по батькові автора, місце проживання) та відмітьте Литвинецьку громаду.

 4. До конкурсу не допускаються роботи, які пропагують насильство, релігійну та етнічну ворожнечу, містять політичну рекламу, пропагують погані звички (алкоголізм, наркоманію, тютюнопаління).

5. Фотографії, які не відповідають зазначеним у цьому Положенні вимогам, не розглядаються.

6. Кращі, на думку журі, роботи будуть нагороджені грамотами та призами.

Фото без опису

 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua