Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Литвинецька громада» (код ЄДРПОУ: 35797363) був реорганізований і увійшов до складу Бобрицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Литвинецька сільська рада об'єднана територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Бобрицької громади

Управління соціального захисту населення Канівської райдержадміністрації повідомляє

Дата: 06.10.2020 15:46
Кількість переглядів: 92

Проведення соціальних виплат через відділення поштового зв’язку

 

10.09.2020 Управління соціального захисту населення Канівської райдержадміністрації направило лист-рекомендацію до відома голів об’єднаних  територіальних громад щодо проведення інформаційно-розяснювальної роботи серед громадян ОТГ про можливість відкриття банківських рахунків отримувачами державних соціальних допомог, субсидій та пільг у зв’язку з обмеженням фінансуванням коштів на поштовий збір.

Деякими в.о. старостами об’єднаних  територіальних громад було  розміщено оголошення, які не відповідали змісту даного листа. Наразі дані оголошення, які були розміщені на території сіл ОТГ вилучені.

Надаємо роз’яснення для всіх жителів Канівського району щодо можливості відкритя банківських рахунків з метою уникнення заборгованості по соціальним виплатам, у зв’язку з обмеженим фінансуванням на поштові витрати.

На сьогоднішній день виплати через відділення поштового зв’язку проводяться. У разі виникнення питань звертатися за телефоном 3-60-04.

 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua