Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Литвинецька громада» (код ЄДРПОУ: 35797363) був реорганізований і увійшов до складу Бобрицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Литвинецька сільська рада об'єднана територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Бобрицької громади

З початку року на Канівщині піротехніки ДСНС України вилучили та знищили 57 вибухонебезпечних предметів!

Дата: 22.10.2020 09:15
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

З початку року в селах Михайлівка, Потапці, Таганча, Пекарі, Синявка, Бобриця, Грищинці, Литвинець, Студенець, Яблунів, Тростянець, Трахтемирів, Прохорівка, Сушки, Григорівка, Мартинівка, Степанецьке, Ліпляве та в місті Канів було знайдено 57 вибухонебезпечних предметів. Арсенал боєприпасів включає в себе: мінометна міна –  тридцять вісім одиниць,  ручна граната – п’ять одиниць, артилерійський снаряд – тринадцять одиниць, авіабомба – одна одиниця.

Завдяки злагодженим і чітким діям рятувальників, всі вибухонебезпечні предмети було  вилучено та знищено на спецполігоні.

А щоб попередити виникнення нещасних випадків серед населення в разі виявлення небезпечних знахідок, рятувальники вкотре звертається до громадян з проханням дотримуватися правил безпечного поводження з такими небезпечними знахідками. Головне: не торкатися підозрілого предмету і негайно повідомляти про знахідку за номером «101» або «102».


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua