Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Литвинецька громада» (код ЄДРПОУ: 35797363) був реорганізований і увійшов до складу Бобрицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Литвинецька сільська рада об'єднана територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Бобрицької громади

ЩО РОБИТИ, ЯКЩО ВИ ЗНАЙШЛИ ВИБУХІВКУ, АБО ПІДОЗРІЛИЙ ПРЕДМЕТ - ПОРАДИ РЯТУВАЛЬНИКІВ

Дата: 26.11.2020 09:26
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

Підозрілі предмети та вибухові пристрої можна виявити будь-де: на транспорті, сходових клітинах будинків, біля дверей квартир, в установах і громадських місцях. Часто їх маскують під авторучки, мобільні телефони, гаманці, міні магнітофони, дитячі іграшки.

Треба пам’ятати, що практично всі вибухові речовини отруйні, чутливі до механічних і звукових впливів, нагрівання. Поводження з ними вимагає максимальної уваги та обережності! Знешкоджувати вибухонебезпечний пристрій або локалізувати вибух можуть тільки підготовлені піротехніки чи інші фахівці після виведення людей із небезпечної зони та виставлення оточення.

Рятувальники черговий раз нагадують правила поведінки під час виявлення підозрілих і вибухових пристроїв. Пам’ятайте! Від ваших правильних дій залежить життя та здоров’я оточуючих.

При знаходженні вибухонебезпечного пристрою потрібно з безпечного місця повідомити чергові служби ДСНС (тел.101) та поліції (тел.102). Не підходити до предмета, не торкатися й не пересувайте його, а також не допускати до нього інших людей. Не користуватися засобами радіозв’язку, мобільними телефонами (вони можуть спровокувати вибух). Треба дочекатися прибуття фахівців, указати місце знахідки та повідомити час її виявлення. А далі справа за професіоналами.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua