Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Литвинецька громада» (код ЄДРПОУ: 35797363) був реорганізований і увійшов до складу Бобрицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Литвинецька сільська рада об'єднана територіальна громада
припинила діяльність, увійшла до складу Бобрицької громади

УВАГА! УВАГА! УВАГА!

Дата: 09.12.2020 15:12
Кількість переглядів: 300

ДО УВАГИ

користувачів земель комунальної власності Литвинецької сільської ради Канівського району Черкаської області, які здійснюють самовільний обробіток таких земель під городництво!!!!

 

Литвинецька сільська рада Канівського району Черкаської області повідомляє, що земельні ділянки, які знаходяться за межами населеного пункту с. Литвинець, зокрема в районі «Нафтобази», «Інкубатора» та в районі старого цегельного заводу) відповідними рішеннями Литвинецької сільської ради надані у власність громадян – жителів с. Литвинець та м. Канева.

Враховуючи викладене та з метою недопущення спірних питань, щодо використання таких земельних ділянок у подальшому, наполегливо рекомендуємо з 01.01.2021р. звільнити самовільно зайняті земельні ділянки!!

 

 

З повагою Литвинецька сільська рада Канівського району Черкаської області


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua